karasu
PRZYPRAWY
Mięta 400 g
Mięta 400 g
Koper igła 500 g
Koper igła 500 g
Pietruszka  suszona liść 500 g
Pietruszka
suszona liść 500 g
Bazylia 500 g
Bazylia 500 g
Majeranek 500 g
Majeranek 500 g
Sumak 1 kg
Sumak 1 kg
Chili pulbiber 800 g
Chili pulbiber 800 g
Czosnek granulowany  1 kg
Czosnek granulowany
1 kg
Papryka słodka mielona  1 kg
Papryka słodka mielona 1 kg
Pieprz czarny mielony  1 kg
Pieprz czarny mielony
1 kg
Papryka Chili  z pestkami 5 kg
Papryka Chili
z pestkami 5 kg
Papryka Chili bez pestek 5 kg
Papryka Chili bez pestek 5 kg
Kmin rzymski mielony 1 kg
Kmin rzymski mielony 1 kg
Przyprawa nowalijka  wiosenna 1 kg
Przyprawa nowalijka
wiosenna 1 kg
Koncentrat papryki ostrej 1 kg
Koncentrat papryki ostrej 1 kg
Papryka ostra mielona 1 kg
Papryka ostra mielona 1 kg
Curry 1 kg
Curry 1 kg
Przyprawa do kurczaka 1 kg
Przyprawa do kurczaka 1 kg
Przyprawa do frytek 1 kg
Przyprawa do frytek 1 kg
Przyprawa do kebaba  i gyrosa 1 kg
Przyprawa do kebaba
i gyrosa 1 kg
Imbir mielony 1 kg
Imbir mielony 1 kg
Oregano liść  mieszanka 1 kg
Oregano liść
mieszanka 1 kg
Kurkuma 500 g
Kurkuma 500 g
Kolendra mielona 500 g
Kolendra mielona 500 g
Tymianek liść 500 g
Tymianek liść 500 g
Sól 1 kg
Sól 1 kg
Cebula prażona 500 g
Cebula prażona 500 g
Ocet spirytusowy 0,5
Ocet spirytusowy 0,5
Zaprawa cytrynowa 1 l
Zaprawa cytrynowa 1 l
Kwasek cytrynowy 500 g
Kwasek cytrynowy 500 g
Cukier 1 kg
Cukier 1 kg
Soda oczyszczona 100 g
Soda oczyszczona 100 g